Ez az avokádókrém hagyma nélkül és margarinnal lágyítva készül, hogy azok is szívesen fogyasszák, akik megszenvednék a nyers hagymát.
Az avokádóban az a nagyszerű, hogy csodálatos krém készíthető belőle, nagyon könnyen ízesíthető és nem lehet elrontani. A sötét héjú változat különösen hálás, mert kis mérete jobban adagolhatóvá teszi, sokkal szebb zöld a húsa és anélkül puhul meg, hogy elkezdene bebarnulni. Az avokádókrém szinte minden formáját szeretik Quacamolenak nevezni, legyen az paradicsommal vagy a paprikával gazdagítva, chilis vagy tabascos ízesítésű, fokhagymás vagy/és hagymás változat. Az általam ajánlott avokádókrém nem tartalmaz nyers hagymát, de margarinnal lágyítva van, így azok is szívesen fogyasztják, akik megszenvednék a nyers vörös vagy fehérhagymát. A mexikói hagyma lágyabb, így nem csoda, hogy ők előszeretettel használják nyersen is. Tovább...
Utolsó kommentek